Meest bekeken video’s van NOS op 3 🎬

NOS op 3 legt je het nieuws uit, in duidelijke taal en met graphics, zodat je het nog beter begrijpt. De meest bekeken video’s van NOS op 3 zijn vooral opmerkelijke video’s en niet zozeer grote gebeurtenissen in de wereld die de NOS op het journaal laat zien.
bron:www.youtube.com

1. Leader van NOS op 3

bron:www.youtube.com

 

2. Spookregel op het WK: waarom juicht één speler niet mee?

Er gebeurt iets geks op het WK. Er is een spookregel waar een aantal spelers zich heel gedisciplineerd aan houdt tijdens het juichen na een doelpunt. Want waarom bleef een Portugese verdediger na de 3-3 tegen Spanje nadrukkelijk binnen de lijnen staan, terwijl zijn ploeggenoten elkaar buiten de lijnen knuffelden?

 

3. De onfeilbare stem van Queen in het autotune-tijdperk

In tijden waar alle kreukeltjes in zanglijnen worden weggepoetst met autotune, blijft één stem met gemak overeind: die van Freddie Mercury. Hoe verhoudt zijn stemgeluid zich tot de tijd van nu? Van Queen tot Freddie Mercury en van autotune tot een ongekend vocaal bereik.

 

4. Zo dun moet je écht zijn als je model wil worden | Deel 1

Let op: deze video gaat onder meer over eetstoornissen en kan heftig zijn. Dun dunner dunst. We duiken in deze video in de wereld van de modellen. Ondanks alle curvy covers en initiatieven om het schoonheidsideaal te veranderen, is er bij de Nederlandse modellen nog weinig veranderd. We onderzochten ruim 1000 vrouwelijke modellen van 25 Nederlandse modellenbureaus. Een groot deel van hen is nog steeds heel erg dun. En soms heeft dat ernstige gevolgen.

 

5. In dit restaurant hoef je niet te betalen

UPDATE: DIT RESTAURANT IS IN AUGUSTUS 2017 GESLOTEN. In dit restaurant mag je zelf bepalen wat je voor je eten betaalt. Toch blijkt volgens de eigenaar niemand de boel te bedonderen.

bron:www.youtube.com

 

6. Strak van de pep: pompen in de sportschool

Ondanks een verbod zijn sportsupplementen met het verboden middel DMAA, een stof die lijkt op amfetamine, online gewoon te koop. In deze video nemen we je mee in de wereld van pre workout-shakes en wat daarin zit.

 

7. De duistere wereld achter XTC

Vaten waar chemicaliën uitlekken, achtergelaten in het bos. Het komt bijna wekelijks voor, dit soort dumpingen van drugsafval.

bron:www.youtube.com

 

8. De wazige wereld achter je lachgasballonnetje

Het gebruik van lachgas als partydrug neemt toe. En daar valt flink aan te verdienen. Dit is de wereld achter jouw lachgasballonnetje.

 

9. Hoe het imago van de roker is veranderd

​Het is oktober en dat betekent campagne: stop met roken. Hoe is het imago van de roker veranderd?

bron:www.youtube.com

 

10. De man die de Derde Wereldoorlog voorkwam

Vergeet even al je andere helden, en onthoud déze man. Stanislav Petrov, luitenant-kolonel van de Vojska PVO, de luchtverdedigingseenheid van de Sovjet-strijdkrachten. In deze video leggen we je uit waarom zijn verhaal ineens weer relevant is.

bron:www.youtube.com

 

11. De zwarte rand aan jouw nepnagels van €25

Wat is de echte prijs van jouw goedkope nepnagels? We doken erin en kwamen terecht in een wereld van mensenhandel en uitbuiting in nagelsalons.

 

12. Fortnite en GTA: zo stromen de miljarden binnen

De game-industrie staat op zijn kop. De laatste jaren is de manier waarop er geld verdiend wordt drastisch veranderd. Gamemakers proberen steeds meer geld aan je te verdienen.

 

Bekijk ook de 10 best bekeken TED Talks en laat je inspireren.